06 - 50 66 68 44

Witgoed inbouw


Het aanschaffen van een nieuw witgoedapparaat brengt naast de inkoop meer met zich mee. Zo dient u deze ook aan te sluiten, een karwei dat vaak niet gemakkelijk is. Bij het zien van alle stekkers en buizen ziet u door de bomen het bos al niet meer. U zoekt iemand die dit klusje snel en voordelig kan klaren. Daarom biedt Witgoedservice Leon de inbouwservice. Wanneer u dit door ons laat doen, bent u zeker van een snelle service en professionele inbouw en aansluiting. Witgoedservice Leon in Tilburg bouwt niet alleen uw nieuwe apparaat in, maar ook zal onze monteur, indien gewenst, de al aanwezige apparaten die een verlopen garantietermijn hebben, overzetten in bijvoorbeeld uw nieuwe keuken.

Prijs

Inbouw, montage en aansluiting bij gekocht apparaat:                       Gratis
Inbouw al aanwezige apparatuur met verlopen garantietermijn:      € 40,- per uur

Mocht u nog vragen over de prijzen en mogelijkheden hebben, neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 06 50 666 844

Let op!
Witgoedservice Leon monteert apparaten die bij Witgoedservice Leonl zijn aangeschaft, apparaten waarvan de garantietermijn verstreken is en/of die overgezet moeten worden na de aanschaf van een nieuwe keuken, zodat er nooit miscommunicatie over de garantie kan ontstaan.

Service

Bijvoorbeeld. U heeft een wasmachine bij Witgoedservice Leon in Tilburg gekocht, maar u heeft ook nog een vaatwasser staan die u graag ingebouwd wil hebben. De vaatwasser is niet bij Witgoedservice Leon gekocht en bevat nog een garantietermijn. Onze monteur zal de wasmachine wel aansluiten, maar de vaatwasser niet. Wanneer u een nieuwe keuken heeft gekocht en u wil graag uw huidige apparatuur houden, dan wordt dat door onze monteur ingebouwd, hiervoor betaalt u een vast uurtarief van € 40,-. Houdt u er wel rekening mee dat deze service alleen geldt voor apparaten waarvan de garantietermijn verstreken is.

In het kort

  • Gratis aansluiting, montage en inbouw bij aankoop apparaat.
  • Geen inbouw bij apparaten waar nog garantie op zit en die niet bij Witgoedservice Leon zijn aangeschaft.
  • Inbouw van overige apparaten bij aanschaf van een nieuwe keuken onder de voordelige vaste prijs van € 40,- per uur. Service geldt alleen bij apparaten waarvan de garantietermijn verstreken is.
  • Gratis uitleg over het apparaat indien nodig.
Wassen                              Drogen                              Vriezen                              Koelen                              Vaatwassen                              Koken                              Wassen                              Drogen                              Vriezen                              Koelen                              Vaatwassen                              Koken