06 - 50 66 68 44

Witgoed onderdelen


Het achterhalen van het defect van uw witgoed is vaak moeilijk. Toch komt het voor dat u het defecte onderdeel ontdekt en dan is het een kwestie van het vervangen van het onderdeel. Maar waar haalt u de onderdelen vandaan? U kunt namelijk niet zomaar de eerste de beste onderdelen gaan gebruiken. Witgoedservice Leon in Tilburg biedt u hierin de oplossing. Wij bieden u uitstekende service en door de snelle levering hoeft u nooit lang te wachten met de reparatie. En dat allemaal voor een betaalbare prijs en uitstekende kwaliteit.

Prijs

Het is mogelijk om het gekochte onderdeel in uw apparaat te installeren. Hiervoor betaalt u € 35,- voorrijkosten en de kosten van het onderdeel of de onderdelen. De eerste 30 minuten zijn in de voorrijkosten meegerekend, mocht het langer duren, zal in overleg met u een offerte opgesteld worden.

Installatie gekochte onderdelen (voorrijkosten en de eerste 30 minuten) € 35,-

Omdat onderdelen van verschillende merken zijn en allemaal een andere kwaliteit hebben, is het moeilijk om één vaste prijs te noemen. Wilt u meer weten over de prijzen en mogelijkheden, neem dan contact op via het contactformulier op de site, of bel naar 06 50 666 844.

In het kort

  • Snelle levering.
  • Indien nodig installatie van de onderdelen.
  • Onderdelen voor nagenoeg alle merken witgoed.
  • Levering van originele onderdelen.
  • Betaalbaar.
  • Uitstekende kwaliteit.
Wassen                              Drogen                              Vriezen                              Koelen                              Vaatwassen                              Koken                              Wassen                              Drogen                              Vriezen                              Koelen                              Vaatwassen                              Koken