06 - 50 66 68 44

Witgoed reparatie


Heeft u een defecte vaatwasser, koelkast of wasmachine en zoekt u een bedrijf die het probleem snel en goedkoop oplost? Een reparateur die een duidelijke prijs hanteert en waarbij u niet schrikt van de kosten achteraf? Dan bent u bij Witgoedservice Leon in Tilburg aan het juiste adres. Onze monteur repareert het probleem voor een vaste prijs, exclusief eventuele materiaalkosten en is snel. Wat wilt u nog meer?

Prijs

Servicekosten (voorrijkosten en analyse + eerste 30 minuten) € 35,-

Wanneer de reparatie langer dan 30 minuten duurt, wordt er een offerte opgesteld.
Eventuele materiaalkosten worden naast de servicekosten in rekening gebracht.

Service

Onze monteur is gespecialiseerd in het repareren van alle merken wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten en vriezers. Hij zal de schade bij u op komen nemen en zal aan de reparatie beginnen. Wanneer de reparatie langer dan 30 minuten duurt, wordt u uitgelegd wat het probleem is en hoe veel dit u gaat kosten. Na het opstellen van de offerte beslist u of u de reparatie direct laat verrichten of dit op een later tijdstip wil doen. Uiteraard staat u ook vrij om andere mogelijkheden te bespreken. Dit kan met de monteur, maar is ook mogelijk via ons contactformulier of telefoonnummer 06 50 666 844.

Wanneer u besluit om het apparaat te vervangen en u koopt uw nieuwe witgoed bij Witgoedservice Leon in Tilburg, dan vervallen de servicekosten. Uiteraard wordt het apparaat thuis bezorgd en bestaat de mogelijkheid tot het gratis aansluiten, monteren en inbouwen. Indien gewenst kunt u de verpakking aan de monteur meegeven. U hoeft dan zelf nergens meer naar om te kijken!

In het kort

  • Gespecialiseerd in het repareren van wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten, vriezers etc van alle merken witgoed.
  • Indien mogelijk reparatie binnen 24 uur.
  • Snelle reparatie met originele onderdelen.
  • U betaalt alleen bezoekkosten van € 35,- + eventuele materiaalkosten.
  • Wanneer reparatie langer dan 30 minuten duurt, wordt overlegd en een offerte opgesteld.
  • Geen bezoekkosten wanneer u besluit om nieuw apparaat bij Witgoedservice Leon aan te schaffen.
  • Geen verborgen kosten achteraf.
Wassen                              Drogen                              Vriezen                              Koelen                              Vaatwassen                              Koken                              Wassen                              Drogen                              Vriezen                              Koelen                              Vaatwassen                              Koken