06 - 50 66 68 44

Witgoed verkoop


U houdt van kwaliteit, een concurrerende prijs en goede service? Dan bent u bij Witgoedservice Leon in Tilburg aan het juiste adres. U kunt hier terecht voor al uw witgoed. Van vaatwasser tot wasmachine tot koelkast tot droger, u vindt hier alles voor een uitstekende prijs met de service die u verwacht. Denk hierbij aan de gratis inbouw, aansluiting en uitleg, een bezoek waarbij de monteur indien gewenst uw oude apparaat en de verpakkingsmaterialen meeneemt.

Kijk hier voor onze Vaatwassers
Kijk hier voor onze Drogers
Kijk hier voor onze Wasmachines
Kijk hier voor onze Vriezers
Kijk hier voor onze Koelkasten

Omdat de apparaten van verschillende merken zijn en allemaal een andere kwaliteit hebben, is het moeilijk om één vaste prijs te noemen. Wilt u meer weten over de prijzen en mogelijkheden, neem dan contact op via het contactformulier op de site, of bel naar 06 50 666 844.

Service

Bij Witgoedservice Leon in Tilburg vindt u nagenoeg alle merken witgoed tegen een scherpe een aantrekkelijke prijs. Wanneer u een apparaat, of meerdere, koopt bij Witgoedservice Leon, schaft u niet alleen een nieuw apparaat aan, maar hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de aansluiting. Onze monteur zal het witgoed aansluiten, monteren en inbouwen, eventueel zal hij ook al het verpakkingsmateriaal en het oude apparaat meenemen. En dit alles kost u niets extra!

In het kort:

  • Scherpe en aantrekkelijke prijzen.
  • Witgoed van nagenoeg alle merken.
  • Gratis aansluiting van uw witgoed bij aankoop van een apparaat.
  • Gratis uitleg over opties van het nieuwe apparaat.
  • Gratis verwijdering van verpakkingsmateriaal en het oude apparaat.
  • Geen meerprijs voor installatie, montage en eventuele inbouw.
Wassen                              Drogen                              Vriezen                              Koelen                              Vaatwassen                              Koken                              Wassen                              Drogen                              Vriezen                              Koelen                              Vaatwassen                              Koken